Rene vinduer

Vinduespudsning behøver slet ikke at være så dyrt

En krone sparet er en krone tjent. Sådan lyder det gamle ordsprog, og det er der da også noget om. Spørgsmålet er bare, hvor du kan spare penge og hvor din tid er brugt bedre på andre ting. En af de ting, som kan tage rigtig lang tid, er vinduespudsning – og så er det langt fra alle, der kan ende med et pænt resultat, hvor ruden ikke har striber eller stadig ser fedtet ud. En vinduespudser kan klare opgaven på få minutter og leverer et sikkert resultat. Så kan du bruge din tid mere produktivt. Vinduespudsning behøver nemlig ikke at være dyrt.

Vinduespudsning med prisen i bund og kvaliteten i top

Hos GrønPolering er priserne trykket i bund men kvaliteten er til gengæld helt i top. De løser opgaven, uanset hvordan den ser ud. En af måderne, hvorpå priserne bliver trykket, er, at der bruges et langt stetoskop til at nå op til de vinduer, der normalt ville kræve en lift. Men ved at undgå brugen af lift, bliver omkostningerne til vinduespudsningen lavere. Du vil modtage et tilbud på forhånd, så du har god mulighed for at vurdere, om prisen er god nok til dig, inden du får arbejdet udført.

Vælg en vinduespudser, der værner om miljøet

Der er to forskellige måder, hvorpå vinduespudseren kan rense dine vinduer. Det kan enten gøres med ekstra rent vand, eller der kan anvendes vand og sæbe. Hos de gode steder går de meget op i at bevare og beskytte miljøet. Derfor har de valgt at gå efter rengøringsmidler, der er svanemærket og miljøvenlige. Det kan jo ikke undgås, at vand og sæbe trænger ned i jorden, når det fjernes fra ruderne.

Det skal også lige nævnes, at hvis vinduer i højden rengøres med stetoskop i stedet for med lift, så er det ikke kun billigere for dig, men det er også bedre for miljøet, da der blandt andet ikke skal bruges diesel og transport af liften.  Måler du tiden til vinduespudsning op mod prisen på at få en vinduespudser ud, så er det helt klart pengene værd, og så slipper du for besværet.

Vinduespudser