Sådan får du god og billig livemusik til din fest

Musik er en essentiel del af enhver fest. De fleste kan hurtigt blive enige om at et godt liveband er noget af det mest hyggelige at have til en fest. Desværre bliver det også hurtigt en af de dyreste poster på budgettet, da der skal naturligvis skal betales løn til de dygtige musikere. Men eftersom livemusik uden diskussion er mere festligt end en DJ, eller et par højtalere og en mobiltelefon er, kommer der her et godt sparetip. Så kan du få et godt og billigt liveband til din næste fest.

Kig efter gode anmeldelser og selvfølgelig prisen

Selvom vi selvfølgelig gerne vil spare penge, skal der ikke gås på kompromis med kvaliteten af livebandet. Derfor anbefales der at kigge på anmeldelserne på bandets hjemmeside eller forhøre sig hos bekendte, der har booket livebands tidligere. Måske har de nogle anbefalinger, og kan måske svare på vigtige spørgsmål som: Skaber de en god fest? Spiller de gode numre, der får folk ud på dansegulvet? Var prisen rimelig? Tag for eksempel et kig på www.aaretsband.dk og læs hvorfor de skal spille til din næste fest.

Vælg musik efter din smag og begivenheden

Der er forskel på hvilken musik der passer til henholdsvis en 30-års fødselsdag eller til en firmajulefrokost. Til bryllupper er der ofte mere specifikke ønsker til musikken, men med det rette band er det aldrig et problem at ønske en bestemt genre eller sige sig fri for nogle bestemte sange. Ved at vælge et band med stor erfaring og en god pris, er festen sikret et professionelt midtpunkt, fyldt med musik og glade dage, og ikke mindst festglade mennesker. Så er alle glade og du har som vært ikke betalt alt for meget.

Spar kun hvor det ikke kan mærkes på festen

Det er meget forskelligt hvor værter ligger deres fokus, når de skal planlægge en stor fest. Nogle går meget op i de rigtige cocktails, mens andre fokuserer meget mere på musikken og på at få folk ud på dansegulvet. Hører du til den sidste slags vært, er det ikke her at du skal vælge en DJ eller bare satse på at Spotify-playlisten sætter gang i festen. Et godt liveband spiller op til fest og dans, og er med til at løfte atmosfæren til et helt andet niveau.