gammelt faldefærdigt hus

Kan det betale sig at rive huset ned og bygge et nyt?

Er du den lykkelig ejer af et utroligt gammelt og nedslidt hus? I så fald har du måske nogle gange overvejet, om det ikke bedre betale sig at rive det hele ned og begynde forfra med et nyt hus, fremfor at blive ved med at reparere på det gamle.

I nogle tilfælde kan det faktisk netop godt betale sig at rive hele huset ned og starte forfra. Det snakker vi lidt om her i denne artikel, så hvis dette kunne være relevant for dig, så læs endelig gerne med her.

Hvornår kan det betale sig at rive det ned?

Hvis huset ikke har den helt store sentimentale værdi for dig og grunden er god, så bør du stærkt overveje at rive huset ned. Hvis huset er godt medtaget, utæt og udpint, så er det nok bedre bare at aflive det en gang for alle og sætte en endelse for dets lidelser.

Hvis du mener at grunden som huset står på, er af en god værdi så riv endelig gerne huset ned. Hos Mandesager kan du få gode råd til, hvordan du skal fikse dit eget hus. Du vil selvfølgelig ikke kunne bygge hele huset med dine egen to hænder, men du skal nok være indstillet på at gøre noget af arbejdet selv, da det er med til at holde prisen nede.

Hvis du ikke er helt indstillet på at skulle gøre noget af håndværkerarbejdet selv, så kan det godt være at det går hen og bliver en smule dyrt.

Hvornår kan det ikke betale sig?

De få gange hvor det ikke kan betale sig at rive huset ned er blandt andet, hvis huset har en sentimental værdi. Hvis huset betyder noget for dig så lad det endelig gerne leve videre så længe det kan.

Rent økonomisk kan det også give dig vanskeligheder at rive huset ned, hvis du ikke er indstillet på at gøre noget af arbejdet selv. Hvis du uden at blinke har råd til at hyre dig til at andre klarer hele jobbet for dig, så er det jo fint. Men hvis du ikke har, så bør du måske lige genoverveje en ekstra gang.