Sparetips til forsendelse

Fragt er for mange et træls ord, for når man lige har shoppet alle sine yndlings items og er tilfreds med prisen, kommer man hen til betaling også skal der lige betales fragt oveni. Mange føler at det er ’spildte penge’, da de hellere ville have noget håndgribeligt for pengene, da de fleste ikke føler de får noget for deres fragt penge, men her tager de fejl.

Fragt pengene går til de fragtfirmaer som sørger for at vores pakker, når frem til tiden og at de overhovedet kommer frem. Det er et stort logistisk arbejde at have et fragtfirma, og der er går mange mandetimer på at hente og bringe pakker, så at de gerne vil have penge for fragt, er en fair nok sag. Dog skal man ikke lade sig snyde, da nogle fragtfirmaer godt kan finde på at tage urimelig høje priser for fragt og man kan hurtigt lade sig rive med, for man vil jo gerne have deres gode service. Fragtinfo.dk har i øvrigt skrevet et godt blogindlæg om dette.

 

Hvor er der penge at spare?

Det kan være en lang og udmattende proces, at finde ud af hvilken fragt løsning der passer bedst til ens virksomhed.

Det kan samtidig være lige så besværligt at finde ud af hvor meget det er fair at betale for fragt, som privatperson.

Det kan tage lang tid at sidde og kigge på diverse fragt firmaers hjemmesider, for derefter selv skulle sidde og sammenligne de forskellige priser og muligheder som de har.

For har man brug for de kommer og henter ens pakker?

Eller vil man egentlig bare gerne kunne lave nogle fragtlabels også selv aflevere sine pakker i en pakkeshop eller på en fragtcentral?

Dette er noget kun de enkelte virksomheder, kan svare på, hvad der passer sig ind i deres behov. Det er dog en god ide at få styr på disse ting, inden man går i gang med at kigge fragtløsninger. Dette er noget kun de enkelte virksomheder, kan svare på, hvad der passer sig ind i deres behov. Det nemmeste er at finde ud af hvilke behov man har, for derefter at finde ud af hvilke fragtfirmaer som kan løse de behov.

 

De forskellige fragtfirmaer

Det kan være en god ide at holde sig til et firma, da man typisk kan få den bedste aftale i hus ved kun at have en aftale med det ene firma.
Man kan blandt andet kigge på disse firmaer:
Dao, Bring, PostNord, GLS Danmark og Danske Fragtmænd.

De kan alle sammen noget forskelligt.

Dao pakker 365 dage om året, de er oplagte at bruge hvis man har mange små pakker.
Bring er gode til at levere til private, de har pakkeshops i hele landet.
PostNord er de oplagte at vælge, hvis du sender mange pakker og de kan også levere til hele Norden. De har mange forskellige fragt løsninger, blandt andet MyPack Collect hvilket går ud på at ens kunder kan hente pakkerne i pakkeshops over hele landet.
GLS Danmark giver en mange muligheder indenfor fragt. De tilbyder mange gode muligheder både til private og til erhverv.
Danske Fragtmænd er gode til de større ting, såsom hele paller med diverse varer på.