Spar penge online med dette smarte trick

Vil du gerne spare penge? Hah, hvem vil ikke gerne det! Med en chapter rabatkode kan du spare penge på medlemskab ved et af Danmarks førende apps til e- og lydbøger. Normalt tilbyder Chapter kun en prøveperiode på op til 21 dage, men rabatkoden får du, helt eksklusivt, lov til at få en prøveperiode på op til 30 dage. Hvis du følger det vedhæftede link ovenover, kommer du ind, hvor du kan aktivere din rabatkode.

Hvorfor Chapter?

Først og fremmest får du her muligheden for at benytte dig gratis af Chapter i 30 dage – gratis. Med det sagt, får du her en helt oplagt mulighed for at afprøve appen, inden du binder dig. Du vil hurtigt, gennem brug af Chapter, finde ud af, at det er værd at betale for, da Chapters app er veludviklet med en god brugeroverflade og mange muligheder for e- og lydbøger. Appen fungerer både til Android og iOS, så du har ingen undskyldning, for ikke at hente appen ned på din enhed.

Chapter har forskellige medlemskaber, som giver dig mulighed for kunde at vælge, hvad der passer til dit behov. Derudover vil Chapter gerne belønne sine loyale kunderne ved at tilbyde muligheden for årlig betaling og rabat på 15%. I forlængelse af dette, vil vi gerne nævne, at du gennem dette kan få Chapter for 59 kr. pr. måned for det billigste medlemskab ved årlig betaling.

Fordelene ved e- og lydbøger

Der er massere af fordele ved at bytte de traditionelle bøger ud med digitale. For det første sparer du plads, da du ikke behøver at have 100 bøger i reoler eller flydende hjemme hos dig. Du slipper for slæbet af tunge og mange bøger, og du slipper for at betaler 300 kr. for en ny bog hver gang, at du skal have en ny. I stedet får du det hele samlet på din enhed, hvor du kan læse eller lytte til lige så mange bøger, som du har lyst og tid til for et fast beløb, som er langt billigere. Det er nemt og hurtigt med e-bøger, da appen selv, automatisk, gemmer hvor du slap fra, og hvor langt du er med at læse. Ved mange e-bøger er der også muligheden for at få læst dem op som lydbøger. Dette kan være belejligt, når du virkelig bare vil slappe af, eller du har andre ting, som også skal gøres som for eksempel rengøring. På denne måde vil du nå mere på din meget kostbare og uerstattelige tid.

Så, hvad venter du på? Download Chapter, anvend rabatkoden, find en god bog og giv det et skud!