3 gode tips til stregkodescannere

Hvis du vil effektivisere din forretning, så er en af de bedste måder at begynde på, at få skaffet en ordentlig stregkodescanner, som passer til dit behov. Derfor har vi samlet tre gode råd, til brugen af stregkodescannere.

  1. Find dine behov.

Det er vigtigt at vide lige præcis hvilken type stregkodescanner du står og har brug for. Der findes mange forskellige modeller, og afhængigt af hvad det er din forretning beskæftiger sig med, så er den rigtige stregkodescanner essentiel. Er det måske en der skal kunne tåle at blive udsat for lidt af hvert? Så er holdbarhed rigtig vigtigt. Har du en masse ting der skal noteres? Så er en stregkodescanner udstyret med et keyboard måske det du mangler. Eller skal du bare bruge en lille scanner, til mærkaterne på det tøj du sælger? Så kan du i hvert fald styre langt uden om de store stregkodescannere, der er lavet til at kunne modstå vind og vejr. Dette er selvfølgelig bare eksempler, og der er mange flere faktorer der spiller ind. Det vigtigste er, at du laver noget ordentlig research, inden du skaffer dig en stregkodescanner. Den du ser nede i dit lokale supermarked, er ikke nødvendigvis den der vil passe til din forretning.

  1. Gå ikke på kompromis.

Med alle de forskellige stregkodescannere der er på markedet, kan man nemt blive fristet til at købe en scanner der ikke koster særligt meget, og som kun lige kan det den skal, og så ikke mere. Men disse stregkodescannere går også altid i stykker når du står og skal bruge dem mest. Mange bække små, og pludselig har du en tilbagevendende uforudset udgift, som nemt kunne være undgået, hvis du havde købt en ordentlig stregkodescanner fra starten. Det er derfor vigtigt at du aldrig går på kompromis. Det kan godt være at du sparer penge første gang du køber den billige, frem for den dyre, men til gengæld skal du så ud og købe en ny igen indenfor kort tid. Pludselig er den billige blevet den dyre, og du har brugt penge på noget du kunne have undgået. Så lad være med at stille dig tilfreds med en billig model. Køb en ordentlig stregkodescanner, lige fra starten.

  1. Spørg om hjælp.

QBS er en af de førende stregkode-eksperter i Danmark, med mange års erfaring indenfor området. Derfor er de også altid parate til at hjælpe dig, hvis du står og skal vælge en af mange mulige stregkodescannere. De kender markedet ud og ind, og kan med sikkerhed lede dig i den rigtige retning, og sørge for at du får fingrene i lige den stregkodescanner, som passer til din forretning. QBS forhandler de mest kendte brands, og derfor er deres baggrund din sikkerhed. Så hvis det er svært at finde ud af hvilken scanner du har brug for, kontakt QBS, så I sammen kan finde en løsning. Og måske finder de endda en scanner som er bedre end den du selv havde sat dig fast på.