Spar tid med en robotstøvsuger

Uanset om du elsker at have den nyeste teknologi, hader rengøring, eller du ikke er så mobil som du engang var, er robotstøvsugere en sjov måde at få en ret kedelig husstandsarbejde til.

Og de ser helt sikkert imponerende ud, men det er værd at vide præcis, hvad du får for dine penge, før du investerer med den dyreste, vi har testet. De hævder ikke at være så god som din standard husholdnings støvsuger når det kommer til suge- og støvkapacitet, så hvis det er alt, hvad du bekymrer dig om, kan det være bedre at købe en god opretstående støvsuger. Men de er en bekvem måde at holde dine gulve på spids og spænd med minimal indsats. De fleste kommer også med apps, så du kan styre dem uden for hjemmet.

Se en liste over de bedste robotstøvsugere på Robotstøvsuger-info.dk

Forskellige robotstøvsugere til forskellige behov

Forskellige robotstøvsugere har forskellige tilgange til rengøring; nogle tager en metodisk tilgang, mens andre kan se ud som om de bevæger sig tilfældigt rundt i dit hjem, men kortlægger stadig rummet med indbyggede kameraer eller anden smart sensorteknologi – selvom det kan være lidt frustrerende at se.

Nogle kommer med fjernbetjeninger, så du kan lede dem til det nøjagtige sted, du vil have dem til at rense fra sofaens komfort, og generelt jo dyrere de er, desto flere rengøringsformer har de.

De mest robuste robotter har op til seks tilstande, inklusive auto, hvor du kan programmere det til at bevæge dig rundt i et rum, indtil det løber tør for batteriet. turbo, som er den mest kraftfulde tilstand og opfanger mest snavs og støv; og spot rengøring, hvor du kan få det til at fokusere på et bestemt område.Hver robotstøvsuger kommer også med et udvalg af tilbehør. En virtuel væg er en lille enhed, som du kan placere rundt i hjemmet og bruge til at blokere områder, du ikke vil rengøre, mens de også kommer med forskellige typer rengøringsbørster.

Læs mere nørdet om hvordan en robotstøvsuger rent faktisk virker på videnskab.dk

Børster stikker ud fra siden og fejer i støv og snavs for at blive suget op, mens penselstænger lever under og arbejder for at sugge snavs fra gulvflader. Så før du køber, tænk på hvad dine prioriteter er – vil du have god sugning, har masser af stramme steder i dit hjem, der skal rengøres, eller forhindringer, der skal undgå? Så kan du vælge den bedste for dig og have det sjovt at se det, rydde dit hjem, eller få det til at fungere magi, mens du er på arbejde.