Tips til at spare penge på gardiner

Kender du det med at man skal have nye gardiner eller persienner og man aner bare ikke hvordan de skal se ud eller hvor man kan købe billige men pæne gardiner? Der er mange der bare vælger almindelige hvide persienner, og de udfører jo også fint den opgave de skal. De lukker lys ude når man lukker dem, og de lukker den mængde lys ind man synes er passende, når man justerer dem. Men er det ærligt talt ikke lidt mere interessant med et smukt formet gardin, der hænger perfekt i rummet og indrammer dine vinduer? Men hvor finder man lige det rigtige gardin? Man kan jo altid spørge sine forældre, men de har ofte ikke samme smag som en selv. Kort sagt mangler du inspiration til dit gardinvalg og vil du samtidig gerne spare penge, så se med her:

Gardinbussen

Har du hørt om gardinbussen? Hvad er en gardinbus tænker du helt sikkert, og det kan vi godt forstå. Der er mulighed for at få en bus ud der viser gardiner frem. Læ mere om mulighederne på dingardinmand.dk.

Det er simpelthen en gardinbus der kører rundt og viser gardiner og persienner frem i alverdens farver og former. Her kan du altså se en masse på en gang, og vælge dem der passer lige præcis til dit hjem og dit liv.

Tips til at spare penge på gardinvalg

1: Google dig frem. Det lyder selvfølgeligt, men det er ikke alle der gør det.
2: Ring rundt til alle de firmaer du fandt ved at Google og spørg om de ikke kan give dig en skarp pris. Ring også til de mennesker du synes har smukke gardiner og hør hvor de har fået dem fra. Det kan både hjælpe dig, men vil også gøre dem glade.

3: Du kan også altid selv lave dine gardiner så de bliver præcis som du vil have dem. Det kræver selvfølgelig en symaskine og lidt skills.