Sådan sparer du penge på gode hair extensions

Extensions er blevet meget populært de sidste par år her i Danmark. Og det er der en rigtig god grund til. Extensions i håret er virkelig en smart løsning for kvinder, der ikke har så fyldigt hår som de drømmer om. De kan også være en god løsning hvis du ønsker dig længere hår. Du kan få extensions i lige præcis den farve dit hår er, eller i en anden farve, som du så kan farve dit hår efter. Det foregår på den måde at du får klipset eller syet extensions på dit eget hår.Hvis du får dem lavet hos en dygtig frisør eller extensionsalon, så bliver resultatet meget naturligt, og personer der ikke ved det vil ikke kunne se at det er blevet lavet. Det vil se ud som om at det er dit helt eget naturlige, fyldige og lange hår. Lyder det ikke bare fantastisk? Man kan sammenligne extensions med makeup – bare til håret. Og så holder de super længe, hvis de bliver lavet ordentligt og du passer godt på dem.

Overvejer du at få hair extensions eller har du allerede prøvet det og overvejer at få det igen? For et par år siden prøvede jeg selv extensions, som jeg var rigtig glad for. Derfor har jeg undersøgt hvor jeg kunne få lavet de bedste af slagsen, uden at det kostede en bondegård. Jeg forhørte mig hos veninder, der havde prøvet extensions og jeg undersøgte ligeledes sagen på nettet. Jeg fandt frem til, at det bedste sted var myextensions – du kan se deres hjemmeside her: MyExtensions.dk

Tre hurtige tips til at spare penge på hair extensions

1: Google i vildskab. Det er sindsyg banalt, men der er bare mange der ikke gør det. Brug en hel dag på at google nettet tyndt og find så de billigste priser.

2: Ring rundt til alle de firmaer du fandt ved at Google og spørg om de ikke kan give dig en skarp pris – det kan være du er heldig de ikke har så travlt lige i den periode også vil de hellere have opgaven ind billigt, end slet ikke.

3: spørg alle dine veninder, hvor de for det lavet. Det lyder måske sådan lidt dumt, men mange af dem har måske ikke fortalt dig at de engang for et par år siden har prøvet det.