Sådan får du en billig rejse til Bali

Bali er en absolut fantastisk rejsedestination. Bali er en forholdsvis lille indonesisk ø, med et rigtig dejligt klima og en helt fantastisk natur. Du kan både opleve helt fantastiske hvide sandstrande, farverig og spændende kultur og frodige grønne naturområder. Der er desuden også mange spændende seværdigheder på Bali. Det er altså både en perfekt destination for dig der gerne bare vil slappe af og nyde livet med en drink i hånden på en paradislignende strand, men også for dig, der drømmer om at vandre rundt på eventyr i en helt fabelagtig natur. Lyder det lige som noget for dig, så se mere her for billige rejser til Bali. Det kan nemlig godt være svært at finde ture til Bali, som er til at betale, men det er ikke umuligt!

En Bali rejse

Hvis du planlægger en Bali rejse er der nogle ting du bare ikke må gå glip af:

1: Snorkling er et absolut must hvis du er så heldig at skulle til Bali. Du kan se et hav af smukke fisk og farverige koraller – og så er det helt gratis hvis du medbringer eget snorkeludstyr!

2: De farverige markeder må du heller ikke gå glip af. Her kan du få alt fra lækker frisk frugt til spændende krydderier og dimser du aldrig har set før. Spørg de lokale hvor du finder det nærmeste marked.

3: Solnedgangene på Bali er fuldstændig formidable! og så er de gratis. Så tag din elskede eller din familie i hånden og sæt jer et sted med smukt udsyn – eksempelvis på en klippetop eller på stranden og nyd det fantastiske syn.