2 tips til en god rejseforsikring – til den billigste pris

De fleste af os har den luksus at kunne komme ud og rejse én eller flere gange om året. Flere af os tager det måske endda forgivet og tænker ikke over hvor heldige vi egentlig er, at v i har den / de muligheder, men det er en helt anden snak….Når man skal ud og rejse er man tilbøjelig til at fokusere rigtig meget på rejsens pris, hvilket selvfølgelig også giver meget god mening, da det er en vigtig faktor. Læs evt. mere om billige rejser på på Rejsegevinst.dk her.) Fokusset på pris gør dog at den del faktisk skipper rejseforsikring, da man tænker at man bare skal finde den billigste mulige pris og ser en rejseforsikring, som noget der sagtens kan undværes. Og det kan forsikringen jo på sin vis også, da det jo ikke er lovpligtigt, men det er altså rigtig rigtigt ærgerligt at være afsted på f.eks. en skiferie, også falde og slå sig også ikke have nogen forsikring. Derfor lyder anbefaling herfra; køb rejseforsikring! Der er rigtig mange forskellige selskaber der tilbyder disse, f.eks.Allianz global assistance.

En rejseforsikring behøves slet ikke at koste særlig mange penge i dag, man skal bare bruge lidt tid på det.

De 2 tips kommer her

1: Google i vildskab. Det er sindsyg banalt, men der er bare mange der ikke gør det. Brug en hel dag på at google nettet tyndt og find så de billigste priser. Og det er ikke nok bare at kigge på de prissammenligningssider der påstår at de sammenligner priser fra alle selskaber, for de sammenligner (oftest) kun priser for selskaber de har en kommissionsaftale med. Et eksempel på et selskab der tilbyder gode priser er Allianz Global Assistance.

2: Ring til dig eget forsikringsselskab og hør om de ikke kan give dig et godt tilbud på en rejseforsikring – oveni alle de forsikringer du har i forvejen.  Jo flere forsikringer du har i forvejen, jo bedre pris burde du kunne få. Hvis dit nuværende selskab ikke kan give dig en god pris, kan du også kontakte et nyt selskab og spørge hvad de kan give dig det hele til – plus en rejseforsikring, hvis du samler alle dine forsikringer. På den måde kan du også få bedre priser på alle dine forsikringer.