Dødsbo

Sådan får du den bedste pris på en advokat til dødsbo

Når man står med et familiemedlem som har efterladt et dødsbo, man står ansvarlig for at varetage, hvad end man ønsker at sælge eller ej, vil de fleste gerne have en hjælpende hånd til at få styr på papirarbejdet og at varetage administrationen af opgaven.
Det kan være svært under normale omstændigheder at vurdere værdien af en bolig, men når den bolig er et hjem fyldt med nostalgiske minder, og man selv går rundt med en dyb sorg, kan det være meget uoverskueligt at varetage opgaven professionelt og effektivt. Derfor vælger mange at hyre en advokat, eller en bobestyrer som det hedder, når der arbejdes indenfor administrering af et dødsbo.

Men hvordan finder man en bobestyrer uden at skulle betale hovedløse summer?

Undgå høje priser ved at vælge selv

Bobestyrere bliver udnævnt af Skifteretten, og Skifteretten udnævner kun en vis mængde bobestyrere i sine givne retskredse. Det skaber en lille kerne af specialister som har jurisdiktionen til at agere som bobestyrer. Det betyder med andre ord, at der er meget lidt konkurrence indenfor faget.

Netop derfor kan bobestyrere kræve høje summer for sin service, og det kan være let at blive udnyttet, når man står i den svære situation at skulle afsætte et dødsbo, mens man gennemgår sorg og eventuelle økonomiske besværligheder.

Dertil vil du, hvis du ikke skrider til handling og vælger en bobestyreradvokat selv, komme ud for at Skifteretten blot tilskriver dig én. Det vil ikke nødvendigvis give dig den bobestyrer som har de bedste priser, men vil i stedet ofte blive et mere vilkårligt valg.

Men hvordan finder man en billig bobestyreradvokat?

Find hjælp via internettet

Det kan være svært at regne ud, hvor man finder alle sine valgmuligheder, når det kommer til at vælge den rette advokat. Heldigvis kan du få hjælp af online tjenester der giver god vejledning og som sågar kan hjælpe med at finde de bedste tilbud til dig. På den måde kan du finde en advokat som passer dine behov, samtidig med at prisen bliver taget i betragtning.

Så gå online og se dine muligheder. Det er bedre at agere nu, end at vente på dine problemer løser sig selv.