Få råd til mere legetøj til dine børn

Alle, der har børn ved, at det kan være en dyr fornøjelse, desværre er der rigtig mange forældre, der ikke kan følge med i, hvis deres børn skal have det nyeste og populære legetøj altid. Der vil nemlig hele tiden komme nyt og spændende legetøj på markedet, og qua at producenterne hele tiden finde nye og billigere måde og materialer til at fremstille, så falder prisen måske pr. legetøj, men der er også bare flere om at producere og det gør, at der hele tiden er noget nyt, der er populært hos de unge.

 

Hos barnepiloten.dk, som en blog, der skriver om nye trends på børnelegetøjsmarkedet, oplever de at de helt store brands som TOYS”R”US, Hasbro og LEGO formår at finde nye og spændende produkter, der virkelig falder i deres målgruppes interesse. Det sker selvfølgelig fordi disse virksomheder er blevet meget bedre til at forstå deres kunder, og fordi de er rigtig dygtige til at innovere og tage action når der opstår en populært emne. Det kan dog være svært for alle at følge med, og derfor har vi fundet en par simple råd, der kan hjælpe forældre med at få råd til lidt mere.

 

Sådan får du råd til mere legetøj

Det er ikke altid lige nemt at få råd til det hele. Er man forældre og har man mange forskellige faste udgifter, så kan man formentligt nikke genkendende til dette problem. Derfor kommer et par ganske simple råd til hvordan man kan få råd til lidt mere, til ens børn, eller børnebørn.

 

Afbetaling hos danske webshops

Der er efterhånden rigtig mange legetøjsfirmaer, der tilbyder at man kan afbetaling på de varer man køber hos dem. Du kan finde en oversigt over webshops, der tilbyder legetøj på afbetaling her. Desuden er denne oversigt kun med danske webshop, hvor det ovenikøbet er gratis at afbetale. Det betyder at man kun betaler for selve varen man køber, og så stiller webshoppen afbetalingsmuligheden til rådighed. Man sparer derfor både gebyrer og renter, og derfor kan man afbetale legetøjet tilbage fordelt på 1, 2 eller tre år.

 

Forbrugslån

Hvis man finder et stykke legetøj på en webshop eller butik, der ikke tilbyder gratis afbetaling, kan man være nødsaget til at låne penge. Hos nogle af lånevirksomhederne er renterne tornhøje, så det kan være en god idé at undersøge markedet inden man låner. Men man kan være heldig, og nogle gange kører disse lånevirksomheder kampagner, hvor man kan låne ”gratis” i en forlænget periode. Det skal dog sige, at vi uden tvivl anbefaler at man finder en dansk webshop, hvor man kan afbetale hos dem, eller i så fald finder en webshop, der samarbejder med ViaBill. ViaBill er et pengeinstitut, der tilbyder rigtig billig afbetaling på udvalgte webshops i Danmark.