Stop hårtab på en økonomisk måde

Faktisk er hårtab en mere normal ting end man lige går rundt og tror, faktisk taber et “almindeligt” menneske omkring 100 hår om dagen. Og det er helt helt normalt. Taber man flere hår end det, er det at det går hen og bliver “unormalt” og her hvor man kan overveje at gøre noget for at stoppe hårtabet.

Hvis man ikke kender så meget til hårtab og hvordan man kan stop hårtab, tror man måske at en af de eneste hårtab behandlinger er hårtransplantation, men sådan er det altså ikke mere, slet ikke faktisk.I dag er der nemlig flere forskellige virksomheder og produkter, som tilbyder forskellige former for behandlinger mod hårtab, en af disse er Crescina.

Crescina er, i modsætning til hårtransplantation, et produkt som er super nemt at anvende og som flere forskellige mennesker allerede har haft rigtig gode resultater med – der er en del udtalelser på deres hjemmeside.

Crescina har flere forskellige produkter, alle dog rettet mod at stoppe hårtab. Herunder får du lidt mere info om produkterne.

For at sikre at disse funktionerne i produkterne virker optimalt og brugeren opnår en succesfuld behandling og resultat, er Crescina-produktern opdelt i formler for hen holds vis mænd og kvinder og derud over i 2 forskellige varianter, nemlig:

Re Growth, som er til behandling af udtyndet hår og Complete, som er til behandling af udtynding i håret samtidigt hårtab. Begge typer produkter findes så i 3 forskellige styrker, værende: 200, 500, 1300, afhængig omfanget af hårtab og/eller hårudtynding.

Du kan læse meget mere om de enkelte produkter, hårtab generelt, og høre hvordan andre folks opleveler med Crescina har været, ved at klikke dig ind på deres hjemmeside: http://www.crescina.dk/