Spar penge på emballagen som netshop

Har du startet en butik på internettet, skal der også bruges en masse emballage til at sende dine produkter i. I starten er ordreantallet nok ikke voldsomt, men så småt som man får mere og mere fat i markedet, skal der bruges mere og mere emballage.

Emballagen er en rigtig god ide at indkøbe fra start og i større mængder. Er det en shop med begrænset budget, kan det selvfølgelig være et godt argument at købe ting som emballage løbende som ordrerne begynder at komme ind, men kan man købe en masse emballage fra en start, kan man tit og ofte få meget bedre priser på emballage.

Merkøbsrabatter er at finde i rigtig mange brancher, men der er rigtig meget at spare på emballage, hvis du vælger at købe emballage til en større tidsramme fra start.

Vigtige emballage genstande

Papkasser

Papkasser er for mange det første der bliver købt ind til shoppen. Du kan få papkasser i rigtig mange forskellige størrelser og former. Papkasser er det som langt de fleste internetshops sender deres produkter i, og derfor er det tit og ofte det der skal købes mest ind af. De helt almindelige brune papkasser de mest brugte, og derfor også dem man kan få til den billigste pris. Du kan købe gode og billige papkasser online hos daniaemballage.dk

Tape

Tape er en nødvendighed for at kunne lukke papkasserne. Når man sender et produkt til en kunder der har købt og betalt er det vigtigt at kunne pakke tingene forsvarligt ind, og her hjælper tape med at lukke papkassen så tingene ikke ryger ud eller ligger og rasler rundt inde i papkassen. Du kan se et stort udvalf af tape hos Biltema.dk

Boblefolie

Sælger du ting som helst ikke skal have for meget tryk, er det en god ide at indkøbe noget boblefolie man kan putte sine ting ind. Boblefolien afhjælper stød og slag mod papkassen, så produkterne du har pakket ikke går i stykker under fragten.

Fragtfirmaerne behandler oftest ikke pakkerne du har sendt så pænt, og der bliver tit kastet lidt med pakkerne for at effektivisere deres dag. Derfor er det en god ide at have pakket pakkerne så forsvarligt ind som muligt, og brug noget beskyttelse til de ting du sælger som eksempelvis boblefolie.

Fede emballage muligheder

Med emballage er det også en mulighed at få brandet din virksomhed lidt. Først og fremmest kan man, hvis budgettet tillader det, få lavet papkasser med ens eget logo på. Har du papkasser med eget logo, kan dit brand blive vist for en del når pakkerne bliver transporteret ud og ind af pakke shops mv.

Det samme gør sig gældende for tapen, som er en billigere løsning til at få dit brand på de papkasser du sælger. Her kan man også for lavet tape med ens eget logo, så folk bliver opmærksomme på logoet når papkasserne ryger ud og ind af pakkeshops.

Du kan også se mere her.