Drømmer du om faldskærmsudspring?

Har du altid drømt om faldskærmsudspring? Det er helt forståeligt, da udspring med faldskærm er en af de vildeste oplevelser du overhovedet kan give dig selv. Når du springer med faldskærm får du det største adrenalinkick som du kan forestille dig. Der er bare ikke noget vildere end at springe ud i frit fald og føle at du flyver. Så udløser faldskærmen sig og du kan mærke rykket og hvordan farten sænker sig. Stille og roligt svæver du langs horisonten og ser langsomt jorden nærme sig. Du vil få en udsigt at se, som du aldrig har turde drømme om, når du laver faldskærmsudspring.

Hvis du har gået lidt med tanken om at lave udspring med faldskærm er Dropzone Denmark et godt sted at starte, da det er et af de eneste professionelle steder i Danmark, der udbyder udspring med faldskærm. Du kan læse mere på deres hjemmeside: http://dropzonedenmark.dk

Hvis det er første gang du skal prøve at springe skal du ikke være nervøs. Hos Dropzone Denmark bliver du nemlig først introduceret grundigt til al teori du har brug for at vide før springet, og du springer med en erfaren instruktør der vejleder dig hele vejen igennem springet, faldet og landingen. Så det eneste du skal gøre er faktisk bare at glæde dig til din vildeste oplevelse nogensinde.

Er du mere erfaren og har prøvet faldskærmsudspring før, så kan du også få lov til at lave et solospring, hvor du springer helt på egen hånd fra et fly. Du vil selvfølgelig blive instrueret i sikkerhed, påklædning og landing før du springer – også selvom du er garvet. Hos Dropzone Denmark er sikkerheden nemlig noget af det vigtigste.

Så uanset om du er nybegynder eller garvet, skal du glæde dig til et faldskærmsudspring, som vil give dig et fantastisk minde for livet.