Køb din rollator online og få den bedste rollator til prisen

Der findes utroligt mange rollator-brugere i Danmark. Faktisk så mange, at det meget lave antal af forhandlere virker underligt set i lyset af hvor mange der går med rollator.

Det skyldes dog i høj grad at mange pensionister får en rollator stillet til rådighed af deres kommune – så selvom mange bruger en rollator er det langt fra dem alle der selv har købt den.

Det betyder imidlertid også at det er svært at finde steder med et godt og bredt udvalg af rollatorer. Nogle få cykelhandlere har (af uransagelige årsager) også nogle få rollatorer i deres sortiment. Derudover har Harald Nyborg to rollatorer i deres sortiment. Begge er ganske vist billige – men bestemt heller ikke af prangende kvalitet.

Her finder du et stort rollator-udvalg

For at finde frem til et sted med mange muligheder er du nødt til at købe på nettet. Der findes nemlig flere netbutikker med speciale indenfor hjælpemidler, herunder også rollatorer.

I modsætning til den lille cykelhandler har netbutikkerne et ret stort salg indenfor rollatorer. Derfor kan de også sælge dem til priser langt bedre end hvad man ellers finder dem til i fysiske butikker. Et eksempel på et godt sted med et bredt udvalg er denne side:

https://www.livetsomsenior.dk/hjaelpemidler-til-naar-du-er-paa-farten/rollator-og-gangstativ/