3 sparetips, som (næsten) alle kan få glæde af

I artiklen her fremhæver vi 3 sparetips, som langt de fleste vil kunne få glæde af – og derfor formentlig også dig.

Hvis du synes, det er udfordrende at få pengene til at række hver måned, er artiklen her lige noget for dig. Heri giver vi nemlig en række tips til, hvor du formentlig vil kunne spare lidt penge i din privatøkonomi.

Der er vist ingen grund til at trække den, så lad os bare komme i gang med de skarpe tips!

Vælg den billigste a-kasse

Hvis du er som folk er flest, så er du medlem af en a-kasse, og dette medlemskab bifalder vi. Medlemskabet er nemlig dit økonomiske sikkerhedsnet i tilfælde af ledighed.

Hvis ikke du er medlem af en a-kasse, vil du nemlig ikke kunne få dagpenge, sæt du skulle være så uheldig at miste dit arbejde.

Vores anbefaling lyder derfor på ingen måde på, at du bør sløjfe medlemskabet af a-kassen. I stedet er vores anbefaling, at du besøger a-kasse-guiden.dk for at danne dig et overblik over de forskellige a-kasser med henblik på at finde den billigste.

Sagen er nemlig den, at den kontingentsats, du betaler hver måned, ikke har nogen indflydelse på den potentielle dagpengesats, du vil få i tilfælde af ledighed. Med andre ord udbetaler de billige a-kasser lige så meget som de dyre.

Er du god nok til at bruge rabatkoder?

Der kan være mange penge at spare, hvis man vender sig til at søge efter rabatkoder, når man handler online. Der ligger nemlig rigtig mange fine rabatkoder tilgængelige, men man finder dem naturligvis kun, hvis man leder.

Er du god nok til at lave en rabatkodesøgning, når du handler online? En sådan søgning tager ikke lang tid, og ofte vil du faktisk kunne opsnuse en rabatkode, så du kan spare lidt procenter på dine køb.

Hvis du aldrig har sagt efter en rabatkode før, deler vi gerne vores fremgangsmåde, når vi gør det samme.

Vi plejer at liste ind på Google, hvor vi i søgefeltet skriver ”x + rabatkode”.

X skal naturligvis erstattes af det brand, som vi ønsker en rabatkode til.

Følg faste madplaner

Der findes en række tilgængelige madplaner, der er sammensat efter, hvilke varer der er på tilbud. Sundpaabudget.dk er en af bedre, hvorfor vi gerne vil anbefale denne.

Herinde kommer der en ny madplan online hver eneste uge, og hvis du begynder at følge denne, lover vi dig, at du kommer til at leve både sundt og økonomivenligt.

Sundpaabudget.dk tager desuden hensyn til, at folk har forskellige behov og præferencer, hvorfor du på dette site finder både madplaner til singler, vegetarer, dem, der ønsker at leve sundt, og så videre.